Mikä ihme tekee ihmisistä niin kykenemättömiä ottamaan vastuuta?

Argh! Jos jonkun työtehtäviin kuuluu hoitaa joku tietty asia, niin miten ihmeessä hän silti kiertää vastuunsa ja tehtävänsä ja sälyttää hommansa jollekin muulle? Onhan se ihmeellistä, että jotkut ihmiset eivät vain yksinkertaisesti pysty ottamaan vastuuta tekemisistään, vaikka heidän pitäisi olla ko. alan asiantuntija, siis oikein päällikkötasoa.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tuo kaikki vastuun ottamattomuus tietenkin verhotaan hymyyn, ystävällisyyteen ja miellyttämiseen. Mutta ei se loppujen lopuksi kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että hommaa ei itse viitsi/osaa hoitaa.

 

Kun itse on vielä sellaisessa asemassa, että ei oikeastaan voi kun vierestä ihmetyksellä seurata tapahtuvaa, niin kyllä jurppii! Silloin on puhuttava asiasta hampaat kiristellen parille hyvälle työkaverille, kirjoitettava asiasta vähän ja pari tupakkaa auttaa myös kummasti. Sitten voi taas keskittyä asian aktiiviseen unohtamiseen. En halua ajatellakaan minkälaista kyseisen ihmistyypin kanssa olisi olla enemmän tekemisissä. Miten ihmeessä sellaiset ihmiset kuitenkin pääsevät muka ”eteenpäin”?

 

Saamattomuus, kiertely ja vastuuttomuus saavat minut kyllä näkemään punaista. Kiristävistä kiristävimpiä ominaisuuksia, onneksi minä voin valita ympärilleni muunlaisia ihmisiä. Tänk gaad!