Lähtisitkö sinä treffeille näppy pyllyssä? Siis tietenkään se ei haittaa kahvi-treffejä. Paitsi tietenkin jos näppylä on niin suuri tai kivulias, että istumiseen tarvitaan uimarengas.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tuli tuossa aamulla vaan mieleen, että olisipa kamalaa, jos pitäisi mennä uuden tuttavuuden kanssa seksitreffeille ja olisi näppy pyllyssä. Ou mai gaad! Siinä toisiinsa kietoutuneina ajatukset keskittyisivät siihen näppyyn ja orgasmi jäisi todennäköisesti saavuttamatta. Kyllä, minäkin luin lehdestä jutun naisten rentoutumiskyvyn vaikutuksesta orgasmiin ja allekirjoitan!

 

Saattaisi olla, että näppy pyllyssä saisi himot pysymään pussissa ja pojan kädet eivät ulottuisi vaatteiden alle. No miten senkin sitten selittäisit? Ei olla vielä niin hyviä tuttuja, että ihan kaiken voisi sanoa suoraan, mutta kuitenkin niin hyviä jo, että hiplaaminen on ajankohtaista. Vai pitäisikö sitä luottaa omaan seksikkyyteen ja himoonsa antaa virran viedä?

 

Jokaisellehan noita näppyjä tulee ja vakiintuneessa parisuhteessa asialle korkeintaan naureskellaan. Tulivuorikenttää muistuttava takamus tosin aiheuttaisi vakavampia toimenpiteitä pumpulituppoineen ja ruokavalion tarkistuksineen. Mutta yksi näppy silloin tällöin. Sattuuhan sitä!

 

Mistä hitosta nekin talirauhaset ärsyyntyvät ja alkavat kerätä ihteensä? Istumisestako? Ja jos Murphyn laki pätee, niin tasan varmaan minun seksitreffeilleni se näppy tulee vierailemaan. Se olisi minun tuuriani…