Nikkaroiva, korjaava tai asentava mies on tosi seksikäs. En voi sille mitään, että minä lähden nousuun, kun näen muuten kiinnostavan miehen noissa askareissa. Kuka tahansa puuhasteleva mies ei siis kelpaa, joten duunissa tai kadulla en ala kuolatippoja tiputella. Mutta jos mielitietty ahertaa työkaluineen t-paidassaan, olen aivan valmis. Huh, pelkkä ajatuskin saa väreilemään. :) Olkoon kuinka kliseistä tahansa, mutta se toimii. Eikä miehen tarvitse olla mikään ylipumpattu hauisnippu, niistä en itse asiassa edes tykkää.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Muutenkin arvostan kädentaitoja hurjasti. En osaa itse piirtää mitään, siis en yhtään mitään. Vaikka kuinka yritän katsoa esineitä viivoina, niin mitään ei paperille kuitenkaan synny. Jaksan ihmetellä ja ihailla piirustustaitoisten kädenjälkiä melkein loputtomiin.

Korjaus-, nikkarointi- ja asennustaidot ovat arvostettavia piirteitä muutenkin, sitä paitsi se on äärimmäisen kätevää. Ja on pelkästään plussaa, jos niillä saa nostettua vielä hormonitasoja.

Jos mies osaa korjailla, asentaa ja nikkaroida kiinnostuksen asteeni ja arvostukseni nousee. On erittäin hienoa, että jotkut osaavat vielä tehdä käsillään jotain. Ehkä se tarkoittaa jossain syvällä naisen mielessä muidenkin kädentaitojen osaamista. ;) Mutta ehkä kuitenkin enemmän on kyse jostain alkukantaisesta selviytymisestä. Anyway, minä tykkään!

 

Kädentaidot kunniaan ja miehet työkaluihin!