Oletko koskaan ajatellut miten työkaverisi osaa harrastaa seksiä? Ajatellut siis tavallaan ei-seksuaalisessa mielessä. Mahtaako se onnistua häneltä ollenkaan? Vielä kummallisemmaksi fiilis menee, jos erehdyt ajattelemaan pomoa tai satunnaista vastaantulijaa, puhumattakaan työpaikan rauhallisimmasta ihmisestä. Mahtaako ne edes tietää miten sitä tehdään? Ja miltähän he näyttävät juuri silloin? Toki hän on voinut saada lapsiakin, mutta silti. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tällä ajattelulla saa äkkiä puistatuksiakin aikaiseksi. Eihän sitä ihan kaikkea haluaisi edes tietää! Jos työkaveri harrastaakin seksiä aivan erilaisessa muodossa kuin sinä. Se voisi vaikuttaa työasioiden hoitamisen vakuuttavuuteen. Jos esim. lähin miestyötoverisi tykkäisi pukeutua naisten vaatteisiin tai haluaisi tekeytyä vauvaksi (juu, katsoin CSI:n) ja saisi niistä seksuaaliset kiksinsä. En tahtoisi tietää! Tehkööt mitä tykkäävät, mutta ei minulle. Onneksi tässäkin asiassa minulla on vapaus valita.

 

Vanhemmat nyt eivät ole harrastaneet seksiä tietty ollenkaan sen jälkeen kun minä sain alkuni ja sekin oli varmaan aika neitseellistä. Heitä nyt viimeksi haluaa ajatella niissä puuhissa.

 

Meillä on muutenkin hassuja käsityksiä, uskomuksia ja luuloja seksistä. En muuten todellakaan väitä olevani kaikki tietävä tälläkään saralla. Taas voi oppia aina uutta. Itse yritän ajatella seksiä seksinä, nautintona, myös toisen nautintona. En ainakaan halua pitää seksiä palkkiona, keinona tai uhkana, enkä liian vakavana. Mielestäni petihommissa voi välillä nauraakin (vaatii molemmilta vähän itsetuntoa). Seksiä ei pitäisi koskaan käyttää suhteessa vallan käytön välineenä . Sitä minä vastustan! Valitettavasti noitakin tarinoita on kuullut, ehkä joskus itsekin sortunut. Jossain lehdessä oli, muutama vuosi sitten, haastateltu jotain seksologipariskuntaa tuosta seksin käyttämisestä "väärin" ja minä ajattelin lukiessani, että tämän viisauden otan ainakin opikseni. Itsellemmehän me silloin rajoituksia asetamme.

 

Historian saatossa seksistä on tehty hävettävä ja tabu asia. Miksi ihmeessä? Mikä oikeasti olisi sen luonnollisempaa ja välttämätöntä? Ei täällä muuten heiluttaisi tai heiluteltaisi, vaikka seksillä on muutakin merkitystä kuin lisääntyminen. Kuka nyt ei nautinnosta tykkäisi? Jotkut saavuttavat nautinnon erilailla kuin toiset. Pääasia, että paikalla olijoista molemmat/kaikki tykkäävät touhusta.