Elämässä saattaa ihan yht’ äkkiä tapahtuakin tosi kivoja juttuja! Hui! :)

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

On todella mielenkiintoista tavata uusia ihmisiä. Ja joidenkin kanssa vain synkkaa ihan hirvittävän hyvin, joidenkin kanssa keskivertoisesti ja joidenkin kanssa et pääse ollenkaan samalle tasolle.

 

Yhden ystäväni mies kuuluu tuohon viimeiseen kategoriaan. Jotenkin en pääse samalle tasolle ollenkaan. Minä olen aika sosiaalinen ja tiedän että hänkin on. Hän on fiksu ihminen, mutta kaikesta huolimatta meidän on vaikea keksiä puhuttavaa. Se on vaivaannuttavaa, koska ajoittain kohtaamiseen kuitenkin joudumme. Siinä on sitten yritettävä vääntää tikusta asiaa, puhuaksemme edes jotain.

 

Sitten taas jonkun ihmisen kanssa saatat puhua niitä näitä tunteja puhelimessakin. Jälkeenpäin ei edes välttämättä muista mistä kaikesta on puhuttu. Mutta aika kuluu kuin siivillä ja juttua riittää.

 

Jos ei ole ollenkaan valmis tapaamaan uusia ihmisiä, kaikkien omien asioiden kertominen ja läpikäyminen tuntuu ylivoimaiselta. Mutta sitten kun tapaakin kivan ja mielenkiintoisen ihmisen, niin asiat vain virtaavat. Vähän sitä jännittää, että voiko kaikkia asioita kertoa ja millä painotuksilla toinen ne asiat ottaa. Mutta ystävä ymmärtää ja haluaa ymmärtää.

 

Mitkä ihmeen salaiset säteet ihmisten välillä kulkevat ja mahdollistavat samalla tasolla olemisen?

 

On todella surullista, jos työyhteisössä joutuu tekemään töitä näiden ei-tajuudella olevien ihmisien kanssa. Työstä tulee silloin helposti raskasta ja kuluttavaa, pelkkää ponnistelua. Yksityiselämässä sellaiset ihmiset vain tippuvat kuvioista.

Onneksi niitä tajuus-ihmisiäkin on olemassa!