Hui! Minä alan uppoamaan blogimaailmaan. Lisäsin kuvan ja muutaman linkinkin. Neonillan mielenkiintoista blogia on pakko lukaista välillä ja Minhin haarakonttorin siksi, että olen seurannut hänen hienoja kirjoituskuvauksiaan vaikeistakin asioista jo pidemmän aikaa. Välillä noita muiden blogeja tulee luettua enemmän, välillä paljon vähemmän. 

Tästä lähtien en välttämättä erikseen kirjoittele syitä tai seurauksia linkkien lisäämisestä tai lisäämättömyydestä. Saatanpa mainita tai sitten en.

Ostin muuten tänään yhden pokkarin, että se lukeminen alkaa nyt! Tai ainakin viimeistään kun BB loppuu. En käsitä miten olen niin koukussa siihen. Niin ja muuten on pitänytkin laittaa tänne jo ajat sitten, että Perttu on minunkin suosikkini. Vaikka Antti A. onkin söötti poika (ei tosin enää niin kovin). Mutta Perttu on jotenkin tavattoman symppiksen, aidon, hauskan ja hienotunteisen oloinen, että voitto kuuluu Pertulle. Tosin voi olla, että sitä kundia ei kestäisi livenä ja tv-tuotanto on muokannut mielikuvia vaikka miten. Mutta näillä tiedoilla ja näissä fiiliksissä kortit on jo jaettu.

Tässä vielä vinkki ympäristöystävällisille joululahjoille. Tipahtelin kyllä kun noita luin. Jos joku mies vakavasti näitä lahjakortteja harkitsee, niin olehan varovainen; tiskausta, vyötäröä tai roskien viemistä ei kannata vaimolle/vaimokkeelle antaa, jos haluat säilyttää sovun talossa!