Nyt on jo parempi. Kyllä tuo mieli heittelee kovasti. Miesten on varmaan tosi vaikea lukea meitä naisia. Mieliala saattaa vaihtua todella pikaisesti ja siinä pitäisi sitten pysyä mukana ja ymmärtää. Ei se kyllä taida olla mahdollistakaan. Ohjeeksi miehille minä antaisin, että ei pidä ottaa niin kovin vakavasti. Ennemmin kannattaa vähän katsella ja seurata, eikä kannata reagoida ihan kaikkiin yksittäisiin ”nousuihin”. Tietenkin tämä riippuu henkilöstä, mutta ainakin minun kohdallani se pätisi hyvin. Joskus joku sanoi, että hormonit vaikuttavat naisiin niin paljon, että miesten on vaikea edes ymmärtää.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Jos miehillä ainoa sekoittava tekijä on suunnistusneula, jonka avulla miehiä viedään. Noh, onhan sekin hormonien vaikutusta. Mutta yleensä suunta on selvä, alaspäin. Vai menisikö se sittenkin ylöspäin? J Ja tietenkään en usko, että tämäkään asia on niin yksinkertainen.

 

Baarissa ei kannata ottaa miehiä vakavasti viimeisen puolen tunnin aikana. Paitsi jos se ajaa minun etuani. J Tämä on tietenkin hyvin vaikeasti tulkittavissa kello kolmen ja puoli neljän välillä aamuyöllä, erityisesti jos janonsammuttajana ei ole ollut pelkkää vettä. Viimeksi se onnistui. Sitä paitsi dissaaminen oli helppoa senkin takia, että vastapuolella oli liian kovat ja terävät huulet. Ei hyvä. Hyvät miehet, naiset haluavat pehmeitä huulia! Niillä voi hyväillä ja leikitellä. Kovuus keskittyköön jonnekin muualle, mutta ei huuliin. Helliä, kevyitä ja vihjailevia suukkoja, kiitos. Vaativat suudelmat edellyttävät jo parempaa tuntemista. Huulillakin voi siis tutustua ja se on kivaa. Voi että, joskus huulet voivat maistua hyvältä. Pelkistä suukoista voi humaltua. Kaikki rakastuneet tietävät, että aikaa voi kuluttaa hienosti ihan pelkillä huulilla. Ja muuten, kielen tunkeminen toisen kurkkuun ei ole viettelevää, ihanaa tai sopivaa! Pysytään omalla puolella. Korkeintaan pienet kiusoittelevat kiekat toimivat. Ei siis kurkkuun, kevyesti, kiusoitellen ja herkästi. Olemme monta kertaa puhuneet ystävien kanssa siitä, että miten paljon helpommalla miehet pääsisivätkään, kun ymmärtäisivät aloittaa hellästi ja herkästi, kaikessa. Ja hups, nainen on lämmennyt äärimmilleen, eikä mikään enää pysäytä ja silloin taatusti myös mies saa haluamansa. Sormia ei myöskään pidä heti tunkea kaikkialle. Herkkyys, kiusoittelu ja hellyys - toimii. Rajummat hetket voivat tulla sitten myöhemmin. Jokainen on tietenkin yksilö, ja parhaaseen lopputulokseen pääsee tunnustelemalla ja kuuntelemalla.

 

Lauantai sai minut kuitenkin paremmalle mielelle. Ovet ovat jälleen auki ja irtipäästäminenkin tuntuu taas mahdolliselta. Baariflirttailu siis toimii mielialan parantajana ja suuteluhaaveilu kantaa eteenpäin. Mihin sitä onkaan menossa?