Olin jo ihan tuskassa. On pakko päästä ihmisten ilmoille tänään ja kaikilla tuntui olevan ”jotain muuta” tekemistä: pikkujouluja, matkoja, parisuhde, perhe, syntymäpäivät jne. Mutta onnistuuhan se kun näkee vähän vaivaa.

Kyllä, olen siis lähdössä ulkoilemaan ja se tekee niin hyvää. Tiedän, hirmuinen pikkujoulu-viikonloppu ja taksien saaminen on vaikeampaa kuin alennuksesta asiallisen ja oikean kokoisen vaatteen löytäminen, mutta silti on pakko päästä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ihanaa, että ulkoilu ja bilettäminen on alkanut maistaa. Olen ollut blokissa aivan liian kauan ja on syytäkin jo olla ihmisten ilmeillä. Olen oikein innoissani ja vouhona. Sitä paitsi tänään ei silti ole liikoja odotuksia. Jos illalta odottaa liikaa, niin se menee ihan pieleen. Lataako sitä kaiken jo etukäteen, eikä sitten siellä tosipaikassa osaa ottaa iloa irti? Yleensä parhaat menot on silloin, kun ei odota oikeastaan mitään. Mutta ei niin voi aina lähteä liikenteeseen! Ei vaan voi. Vai voisiko sitäkin opetella? Jos lähtisi vaan liikkeelle, ihmisten ilmoille, katsomaan. Mutta en usko, että onnistuu. Kai sitä ”järkevänä” ihmisenä tekee oletukset ja arvaukset etukäteen. Sellaisia me ollaan, tylsiä, ennalta arvattavia ja urautuneita….

 

Joka tapauksessa ulos lähden. Keep your thumbs up! Että tapahtuu jälleen kivoja asioita…